Friday, 31 August 2012

Oh Em Gee :'(

Assalamualaikum all and selamat sore . tengok title cepat. hmm, korang tau tak lagi seminggu disha nk upsr . trial hari tu pon disha dpt 1A . klau upsr ni korang doa kan laa disha dpt 5A , 4A atau 3A. klau dpt 3A pong disha bersyukur. saat - saat terakhir ni disha bnyak juga buat solat hajat. cikgu pon bnyak jgk buat kelas tambahan malam, pagi ( kalau cuti ) and petang. haihh, bkpo disha skema sngat ni ? selalunya disha gila - gila sikit tapi hari ni disha skema. entah kenapa jadi cenggitu.


Disha berdoa jugak untuk kawan - kawan yg nk menduduki peperiksaan upsr, pmr and spm. disha harap korang dpt straight A . disha tak sebijak korang . subjek yg paling disha tak suka ialah MT . entah kenapa disha tak suka subjek tu . subjek yg disha paling suka ialah BM and BI. SN tu kurang sikit. disha targer pon dpt 4A atau 3A je . entah kenapa disha rasa mcam disha tak akan dpt 5A. disha tak tahu kenapa. yg penting hari- hari disha doakan kawan - kawan , ibu bapa and diri sendiri. mungkin ni post yg terakhir sbelum disha periksa upsr. assalamualaikum :)

gambar terakhir sbelum periksa upsr. byee :)

1 comment:

  1. salam..hai.. :) Jaja dah follow awak.. ^_^
    jom follow Jaja balik..
    Jaja juga nk jemput awak join GIVEAWAY dari Jaja..
    click sini..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete